Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΚΟΡΤΟ ΜΑΛΤΕΖΕ - ΕΚΟΥΑΤΟΡΙΑ

Ο Κόρτο Μαλτέζε, ο θρυλικός περιπλανώμενος ναυτικός που έχει αναγάγει σε τέχνη το ''ζην επικινδύνως'', επιστρέφει με το graphic novel ''Εκουατόρια'', των J. D. Canales (σενάριο) κ’ R. Pellejero (σχέδιο & χρώμα)!

Η πρώτη Σταυροφορία, η ιστορία ενός μαγικού καθρέφτη και ένα μυθικό βασίλειο μεταξύ Αφρικής και Ινδίας οδηγούν τον Κόρτο Μαλτέζε σε ένα ταξίδι αναζήτησης που αρχίζει από τη Βενετία και περνά από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Εκεί συναντά τον φίλο του ποιητή Κ.Π. Καβάφη, μέσα σε ένα ασταθές και βίαιο πολιτικό περιβάλλον. Ο Καβάφης τον βοηθά στη συνέχιση της αναζήτησής του και ο Κόρτο Μαλτέζε σώζει τον Ουίνστον Τσώρτσιλ. Λαθρέμποροι, στρατιωτικοί, επαναστάτες και η γοητεία της Αφρικής οδηγούν τον Κόρτο Μαλτέζε στη συγκλονιστική κατάληξη της ιστορίας και στην κατανόηση του πραγματικού νοήματός της. Ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο ταξίδι!

Πρόκειται για ένα πολυτελές άλμπουμ έγχρωμο, 84 σελίδων και με διάσταση 21*28 cm. Επιπλέον, πέρα από την ιδιαίτερα προσεγμένη μετάφραση της Ντίνας Φατούρου, στο ''Εκουατόρια'' θα βρείτε και εξαιρετικό 6σέλιδο αφιέρωμα του Λευτέρη Ταρλαντέζου για τον Κόρτο Μαλτέζε και τον δημιουργό του, Hugo Pratt (1927 - 1995).

Εκδότης ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ
Συγγραφέας ΚΑΝΑΛΕΣ ΧΟΥΑΝ ΝΤΙΑΣ
Σχεδιαστής ΠΕΓΕΧΕΡΟ ΡΟΥΜΠΕΝ
Έτος κυκλοφορίας 2017

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου