Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

FULL PHAT 3 (τυρία)

Το 2016 κυκλοφόρησε το Full Phat, και σε χρόνο ρεκόρ έγινε το πιο επιτυχημένο βιβλίο Phat Comicz (δεδομένου πως ήταν το μοναδικό). Ο Τύπος το υποδέχθηκε με διθυραμβικά σχόλια: “Ένα πραγματικό αριστούργημα, ένα έργο που κρατάει καθηλωμένο τον αναγνώστη μέχρι την τελευταία σελίδα” έγραψαν για κάποιο άλλο βιβλίο, τελείως άσχετο.

Και χωρίς κανέναν απολύτως λόγο θα κυκλοφορήσει αυτό που βλέπετε εδώ. Το Full Phat 3 είναι το δεύτερο μέρος της τριλογίας “Full Phat” που αποτελείται από 5 βιβλία. Και αν αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα, που να διαβάσετε και τα κόμικζ που έχει μέσα.

Περιέχει 100% αγνά και άσπιλα Phat Comicz, γνωστά κυρίως σαν το καλύτερο κακό κόμικς στην Ελλάδα. Ο δημιουργός Βαγγέλης Χατζηδάκης ξεδιπλώνει το ταλέντο του, το οποίο είχε αναγνωριστεί από το νήπιο, όταν και κέρδισε έναν διαγωνισμό ζωγραφικής, αλλά μετά από ένσταση ενός γονέα του στέρησαν το πρώτο βραβείο (ήταν πιο μεγάλος από τα άλλα παιδιά, τα οποία ήταν 5 χρονών και αυτός ήταν 32).

Με πρόλογο του Δημήτρη Μεντζέλου από τα Ημιζ!

Σενάριο & σχέδιο: Βαγγέλης Χατζηδάκης
48 Σελ. Τετράχρωμο.
ISBN: 978-618-5116-35-4
Πρώτη κυκλοφορία στο:
Comicdom Con Athens 2017
7,8 & 9 Απριλίου.


Με την υποστήριξη της ΙΟΝ Σοκοφρέτα και τουwww.socomic.gr!

_____________________________________
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Comicdom Con 2017 επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης http://www.comicdom-con.gr/ ____________________________________

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου