Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Μια Κυριακή Γεμάτη Κόμικς

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, στον πολυχώρο-καφέ The White Rabbit (Σολωμού 12 / Στουρνάρη 11, Εξάρχεια), θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα “Μια Κυριακή Γεμάτη Κόμικς”, με παρουσία εκδοτικών οίκων και Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε workshops και πάνελ συζήτησης με θέμα τα κόμικς.

Oι πόρτες ανοίγουν για καφέ και αγορές κόμικς στις 11:00, με τη συμμετοχή των εκδοτικών οίκων Webcomics, Ένατη Διάσταση, Comicdom Press, τον εκπρόσωπο των αυτοεκδόσεων Εκδόσεις του Κάμπου, καθώς και το Εργαστήρι Τέχνης “Ζωγραφίζω”.

Στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί το workshop των δημιουργών με τίτλο “Το χρώμα στα κόμικς” (Βάλια Καπάδαη & Αλεξία Λουγιάκη), το οποίο θα επικεντρώνεται στον χρωματισμό στα κόμικς.

Στις 15:30, θα γίνει ένα πάνελ – ανοιχτή συζήτηση με θέμα “Πώς να δείξετε τα κόμικς σας στο κοινό”, με συμμετέχοντες μια νέα γενιά δημιουργούς που έχουν κάνει αυτοέκδοση, καμπάνια για crowdfunding, έκδοση στο εξωτερικό (Γιώργος Καμπάδαης, Αγγελική Σαλαμαλίκη, Μυρτώ Γκιούλη & Δανάη Κηλαηδόνη) και συντονιστή τον Soloup.

Στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα workshop, με θέμα “Από το καρτούν μέχρι τον ρεαλισμό”(Νικόλας Στεφαδούρος & Ευγενία Κουμάκη), το οποίο θα αφορά τα διάφορα σχεδιαστικά στυλ στα κόμικς.

Στις 20:30, θα σταματήσει το πωλητήριο από τους εκδοτικούς οίκους και θα ξεκινήσει πάρτι, το οποίο θα είναι φυσικά μασκέ, αφού βρισκόμαστε μια εβδομάδα πριν την Καθαρά Δευτέρα!
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μπείτε στη σελίδα www.webcomics.gr και στη σελίδα του event στο Facebook.






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου