Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Friday’s To The Rescue: Έκθεση Γιώργου Καμπάδαη Στο T.G.I. Friday’s Κολωνακίου


Friday’s to the Rescue
Tα T.G.I Friday’s® συνεργάζονται για δεύτερη χρονιά με το διεθνές φεστιβάλ comics, Comicdom Con Athens, και φιλοξενούν στο κατάστημα Κολωνακίου την έκθεση του Γιώργου Καμπάδαη.
Fridays_To_The_Rescue_1Αν αγαπάτε τις ιδιαίτερες γεύσεις των T.G.I. Friday’s® και τα comics δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το κατάστημα T.G.I. Friday’s® στο Κολωνάκι (Νεοφύτου Βάμβα 2) και να απολαύσετε μια λαχταριστή έκθεση με τίτλο «Friday’s to the Rescue». Aπό τις 19 Απριλίου μέχρι και τις 15 Μαΐου, ο πρώτος όροφος του καταστήματος θα ζωντανέψει με τις εικόνες του Γιώργου Καμπάδαη, ο οποίος εμπνεύστηκε και δημιούργησε μια ιστορία αποκλειστικά για τα T.G.I. Friday’s®.
Η Xαρά, η ηρωίδα του comic μπορεί να μοιάζει με ένα καθημερινό κορίτσι, όμως στην πραγματικότητα είναι μια υπερηρωίδα όταν την καλεί το καθήκον. Σύμμαχός της στη μάχη ενάντια στο κακό, τα λαχταριστά πιάτα των T.G.I. Friday’s®, που έχουν τη δύναμη να μετατρέπουν ακόμα και τον πιο δύσκολο αντίπαλο σε αρνάκι στην πιο fun και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Οι περιπέτειες ξεκινούν και δεν έχουν τέλος στα T.G.I. Friday’s®.
Η έκθεση διοργανώνεται στο πλαίσιο του Comicdom Con Athens 2013, θα ξεκινήσει στις 19 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαΐου. Μην τη χάσετε!
Stay tuned για όλα τα νέα των T.G.I Friday’s®: http://www.fridays.gr/ και στα
https://www.facebook.com/tgi.fridays.greecehttps://twitter.com/TGIFRIDAYSGR
Fridays_logo
Επίσης, οι κάτοχοι της κάρτας μέλους Friday’s Club Card μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό που διοργανώνουν τα T.G.I. Friday’s® σε συνεργασία με το Comicdom Con Athens, και να μπουν στην κλήρωση για πλούσια και συλλεκτικά δώρα προσφορά της Comicdom Press και του Comicdom Con Athens.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Καμπάδαη
Ο Γιώργος Καμπάδαης γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα και ζεί στη Μυτιλήνη. Στο χώρο των comics ξεκίνησε το 2004 με την αυτοέκδοση των «Κομιξιάρηδων». Γρήγορα πέρασε από διάφορα ελληνικά έντυπα με συμμετοχές σε ανθολογίες όπως το «Real Comics», στο οποίο σχεδίασε την ιστορία «Φόνος μετά συλλογής» (που βραβεύτηκε σαν «Best Serialized Comic» στα Comicdom Awards 2007). Το 2008 κυκλοφόρησε με την Comicdom Press το πρώτο του comic το «Apocalypse Mode On #1» σε σενάριο και σχέδιο δικό του, ενώ δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε και το δεύτερο τεύχος.
Άλλες, εκτός συνόρων δουλειές του, περιλαμβάνουν τα σχέδια του «Champions of the Wild Weird West» από την Arcana Comics, την αυτοέκδοση «Soulless #1» και το Doom Soon, ένα webcomic που σύντομα θα είναι online από την Blind Ferret. Επισκεφτείτε το site www.gkambadais.com και μάθετε περισσότερα για την δουλειά του Γιώργου Καμπάδαη.

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση:
VALUECOM: Βάλια Παπαγεωργίου, 210 3252103,valia_papageorgiou@valuecom.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου