Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

SEX, Ένας εικονογραφημένος οδηγός


Από την πρώτη ερωτική ματιά, μέχρι τον καναπέ του ψυχαναλυτή. Από το ποθοπλάνταγμα, μέχρι την υστερία του "ασφαλούς σεξ". Από το σεξουαλικότερο ζώο του κόσμου, μέχρι τη ζούγκλά του "βγαίνω ραντεβού". Έντιμο, γεμάτο πολύτιμες πληροφορίες, με γουστόζικα σκίτσα που ωστόσο δεν τους λείπει καθόλου η επιστημονική ακρίβεια, το βιβλίο είναι μια επισκόπηση στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα: μιλάει για τους ρόλους των φύλων και τη σεξουαλική ταυτότητα, για την ερωτική διέγερση και την ικανοποίησή της, για την επικοινωνί, τον έρωτα, τον γάμο, την αντισύλληψη και τη σεξουαλική υγεία -κι όλ αυτά, χωρίς φύλλο συκής!


"Πολύ, πολύ μακριά από τα συνηθισμένα εγχειρίδια που προτιμούν τους λατινικούς όρους για τις κρίσιμες λέξεις, το βιβλίο αυτό λέει τα πράγματα με τ όνομά τους, και τα εικονογραφεί. Είναι ανάλαφρο αλλά και απόλυτα κατατοπιστικό, δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα"

ISADORA ALMAN, αρθρογράφος, "ASK ISADORA"

"Εμπεριστατωμένο και πολύ διασκεδαστικό. Οι πληροφορίες του είναι εξίσου πολύτιμες για τους αρχάριους για τις... παλιές καραβάνες. Μέχρι κι εγώ έμαθα πράγματα που δεν τα ήξερα".

DAN SAVAGE, αρθρογράφος, "SAVAGE LOVE"

Συγγραφείς: Larry Gonick
Εκδότης: Γνώση
Μετάφραση: Μάριος Πιπίνης
Σελίδες: 238
ISBN: 9789602358283
Ημ. Έκδοσης: 01/01/2012














0 comments:

Δημοσίευση σχολίου