Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Starcraft: Γραμμή Πυρός, Τόμος 4

Ο βίαιος και σκοτεινός κόσμος του StarCraft ζωντανεύει μέσα από αυτή τη μοναδική συλλογή από συγκλονιστικές ιστορίες θάρρους, ανδρείας και προδοσίας.

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
Σε αυτήν την ιστορία του Chris Metzen, ενός εκ των βασικών σχεδιαστών του σύμπαντος του Starcraft, παρουσιάζεται το μέχρι τώρα άγνωστο παρελθόν του θρυλικού Τζιμ Ρέινορ στον Μαρ Σάρα - ένα prequel του Starcraft 2: Wings of Liberty!

Ο ΘΕΡΙΣΤΗΣ
Το αμαρτωλό παρελθόν ενός αναμορφωμένου θεριστή, ξυπνά κι απειλεί να καταστρέψει την νέα του ζωή. Η παρεμβολή ενός σκοτεινού ναΐτη, όμως, θα φέρει το παρόν αντιμέτωπο με το παρελθόν του.

ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
Μια μοχθηρή φωνή ψιθυρίζει στο σκοτάδι... μια φωνή που ως τώρα παρέμενε βουβή. Όταν μια ομάδα ανασκαφής των γήινων πέφτει θύμα της μυστηριώδους Φωνής, οι σκοτεινοί ναΐτες που καταφθάνουν έρχονται αντιμέτωποι με μια απειλή πιο αρχαία κι απ' την ίδια τη φυλή των Πρότος...

ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ
Μετά την αιχμαλωσία του από πράκτορες του Βασιλείου, ο νεαρός Κόλιν Φας φτάνει στην Ακαδημία Φαντασμάτων, παρ' όλες τις αντιρρήσεις του πατέρα του. Καθώς ο Κόλιν αρχίζει κι εκπαιδεύεται στις τέχνες των φαντασμάτων, ο πατέρας του, ο Κόρμπιν, προσπαθεί να διαφύγει από έναν μελλοντικό συνάδελφο του γιου του...





Συγγραφείς:Benjamin Paul, Elder Josh, Metzen Chris, Gerrold David
Μετάφραση: Ορέστης Μανούσος, Δημοσθένης Παπαδόπουλος
Σχήμα: 12,5 x 19
Σελίδες: 184
Ημερομηνία Εκδοσης: 27/12/2010

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου