Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

STORM #1 : Ο ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Το φανταστικό ταξίδι του Storm μέσα στον χρόνο που τον φέρνει αντιμέτωπο με τρομακτικούς κινδύνους

Ο Στορμ είναι ένας αστροναύτης σε ένα γιγαντιαίο διαστημικό σταθμό σε τροχιά γύρω απο τον πλανήτη Δία. Πρόκειται να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που θα εξερευνήσει την περίφημη κόκκινη κηλίδα του πλανήτη, που εδώ και 400 χρόνια γοητεύει και εξάπτει τη φαντασία των επιστημόνων όλης της γης.

Η αποστολή ξεκινάει και όλα πηγαίνουν καλά, μέχρι τη στιγμή που το διαστημόπλοιό του μπλέκεται στη δίνη του κυκλώνα της κόκκινης κηλίδας, και χάνεται απο τα ραντάρ. Στροβιλίζεται για άγνωστο χρονικό διάστημα, και χάνει τις αισθήσεις του. Όταν ξυπνάει, ο διαστημικός σταθμός και η κηλίδα έχουν εξαφανιστεί. Σαστισμένος, κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις για το μακρύ ταξίδι της επιστροφής, και μπαίνει στο θάλαμο τεχνητής συντήρησης.Το ταξίδι διαρκεί έναν χρόνο. Όταν φτάσει όμως, όλα θα είναι διαφορετικά.

Η γη έχει διαφορετικό χρώμα. Είναι πράσινη. Επιπλέον, δε φαίνεται να υπάρχει οξυγόνο στην επιφάνεια. Καθώς όμως ο Στορμ θα φορέσει τη διαστημική του στολή για να εξερευνήσει την περιοχή που κάποτε ήταν το ακρωτήριο Κένεντυ, θα κάνει την πιο τρομερή ανακάλυψη απο όλες. Ο Ατλαντικός ωκεανός έχει εξαφανιστεί, και στη θέση του υπάρχει άγρια βλάστηση. Κατεβαίνοντας προς τον γυμνό πλέον πυθμένα του ωκεανού, θα ξεκινήσει η δράση. Θα συναντήσει έναν πρωτόγονο πολιτισμό, θα δημιουργήσει έναν ισχυρό αντίπαλο στο πρόσωπο του πολέμαρχου Γκαστ, και με τη βοήθεια κάποιων καινούριων φίλων θα ανακαλύψει απομεινάρια του πολιτισμού που ήξερε κάποτε, θα ακούσει το χρονικό της καταστροφής που έφερε τη γη στην τωρινή της κατάσταση, και θα μάθει τί απέγιναν οι χαμένοι ωκεανοί. Μα η περιπέτειά του δεν έχει τελειώσει. Κάθε άλλο μάλιστα...


Κείμενο : Saul Dunn
Σχέδιο : Don Lawrence
Εκδόσεις : Star Comics

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου