Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Common Comics #3

Το Common Comics αποτελεί τον προσωπικό τίτλο του Παναγιώτη Πανταζή για τις εκδόσεις giganto. Οι καταστάσεις που αφηγείται το Common Comics είναι ένα μικρό κομμάτι από το παζλ των γεγονότων που μπορούν να κάνουν τον μικρόκοσμο του καθενός πανέμορφο ή αφόρητο.

Στο 3ο βιβλίο της σειράς, με τον υπότιτλο Gong, παρακολουθούμε πως η ζωή δυο φίλων περιστρεφέται γύρω απ' τον έρωτα του ενός για μια πολωνέζα συμμαθήτρια τους.


Writer/Artist: Παναγιώτης Πανταζής

Giganto Books


Από comicdom.gr

Νομίζω πως γκρίνιαξα αρκετά για το πόσο μεγάλο με έκαναν να νιώθω τα προηγούμενα τεύχη του COMMON COMICS και το πόσο δεν κατάφερνα να τα καταλάβω. Ένα ολοκληρωμένο έργο, όμως, δεν πρέπει να προαπαιτεί τη γνώση μιας εποχής (ή μιας κοινότητας - ή μιας γενιάς), αλλά να την περιέχει. Έτσι, αν και στο τρίτο τεύχος του COMMON COMICS, η απόσταση μου αυτή από χαρακτήρες και καταστάσεις συνεχίζει να υπάρχει, δεν αποτελεί πλέον ανασταλτικό παράγοντα για να εκτιμήσω και να απολαύσω το comic. Και αυτή είναι μια από τις ενδείξεις ότι ο Παναγιώτης Πανταζής έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα βελτίωσης. Αν και νομίζω πως υπάρχουν ένα-δυο μικρά προβληματάκια από τεχνικής άποψης, το COMMON COMICS #3 είναι, κατά την άποψη μου, η καλύτερη νέα κυκλοφορία που είδα στο Comicdom Con και ένα ιδιαίτερα καλοφτιαγμένο comic εν γένει. Πραγματικά, ελπίζω τα άλματα προόδου του καλλιτέχνη να συνεχιστούν, καθώς υπάρχουν σαφώς περιθώρια μεγαλύτερης βελτίωσης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου