Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Rurouni Kenshin: Η Ρομαντική Ιστορία του Ξιφομάχου της Εποχής Μέιτζι, Βιβλίο 1

Η κορυφαία σειρά manga του Shonen Jump επιτέλους και στην Ελλάδα!

Ο Χίμουρα Κένσιν, δεινός ξιφομάχος, θλιμμένος από τις αμέτρητες ζωές που πήρε κατά το παρελθόν, αγωνίζεται τώρα για να προστατεύσει όσους βρίσκονται σε ανάγκη.
Τοποθετημένο στην Ιαπωνία στα τέλη του 19ου αιώνα, το RUROUNI KENSHIN ζωντανεύει αυτή την αξιοπρόσεκτη περίοδο ιαπωνικής ιστορίας. Η Παλινόρθωση Μέιτζι έχει ολοκληρωθεί και το φεουδαρχικό σύστημα που χώριζε τις τάξεις έχει πια εξαφανιστεί. Διά νόμου, οι σαμουράι πρέπει να παραδώσουν τα σπαθιά τους -σύμβολο της παραδοσιακής τους δύναμης- αλλά κάποιοι ακόμα αντιστέκονται στους καιρούς που αλλάζουν. Ο Χίμουρα Κένσιν, κάποτε ένας αδίστακτος εκτελεστής (ή χιτόκιρι), αγωνίζεται τώρα να προστατεύσει όσους τον έχουν ανάγκη.

Τόμος 1: Η ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΞΙΦΟΜΑΧΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕΪΤΖΙ

Πριν από 140 χρόνια στο Κιότο, με τον ερχομό των Αμερικάνικων «Μαύρων Πλοίων», ήρθε στο προσκήνιο ένας μαχητής, ο οποίος σωριάζοντας πολεμιστές με το αιματοβαμμένο του σπαθί, πήρε το όνομα Χιτόκιρι, ο φονιάς! Η φονική του λεπίδα συνέβαλλε στην κατάλυση της ταραγμένης περιόδου Μπακουμάτσου και εισήγαγε την εποχή των μεταρρυθμίσεων, που έμεινε γνωστή ως Μέιτζι. Μετά απ" αυτό, εξαφανίστηκε και με την πάροδο των χρόνων, έγινε θρύλος...

Έχοντας γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και ως anime, το Rurouni Kenshin είναι πολύ δημοφιλές στους αναγνώστες του, χάρη στα ακριβή ιστορικά στοιχεία, τις εκπληκτικές μάχες και φυσικά, στο ρομαντικό χαρακτήρα του. Η «Ρομαντική Ιστορία του Ξιφομάχου του Μέιτζι» ξεκινάει στον πρώτο αυτόν τόμο, από την Anubis Manga.

Συγγραφέας: Nobuhiro Watsuki
Μετάφραση: Kasahara Akemi, Ερμής Κατσαμπάνης
Tankoubon
Σχήμα: 12,5 x 19
Σελίδες: 208
Ημερομηνία Εκδοσης: 24/3/2008

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου