Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Neverwhere - Ποτέ & Πουθενά

Ο Ρίτσαρντ Μέιχιου είναι ένας συνηθισμένος νέος, που εργάζεται σε μια συνηθισμένη δουλειά μια απόλυτα συνηθισμένη ημέρα.
Ώσπου αποφασίζει να κάνει κάτι εντελώς ασυνήθιστο. Σταματά για να βοηθήσει μια μυστηριώδη κοπέλα που κείτεται τραυματισμένη σε ένα δρόμο του Λονδίνου. Αυτή και μόνο η πράξη αρκεί για να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή του.
Η κοπέλα ονομάζεται Θύρα και είναι κάτοικος του Υπόγειου Λονδίνου, μιας αλλόκοτης και επικίνδυνης μητρόπολης που εκτείνεται στα έγκατα της βρετανικής πρωτεύουσας, αθέατη από την επιφάνεια. Όταν η Θύρα ξεναγεί τον Ρίτσαρντ σ' αυτό το σκοτεινό κόσμο των θαυμάτων, εκείνος με απόγνωση ανακαλύπτει πως κανείς στο Υπέργειο Λονδίνο δεν τον θυμάται πια...
Τώρα ο Ρίτσαρντ πρέπει να ξεφύγει από τους αιμοσταγείς δολοφόνους Κρουπ και Βάντεμαρ, να διασχίσει την τρομακτική Γέφυρα της Νύχτας, να περάσει με επιτυχία μια τελετουργική δοκιμασία που απειλεί την ψυχική υγεία του και να μονομαχήσει με το φριχτό Θηρίο του Λονδίνου - και όλα αυτά για να επιστρέψει στην παλιά του ζωή.
Το κλειδί είναι ένας άγγελος με το όνομα Ίζλινγκτον, που για αμέτρητα χρόνια φυλά ζηλότυπα κρυμμένο ένα τρομερό μυστικό - ένα μυστικό ικανό να αφανίσει όχι μόνο τον Ρίτσαρντ και τη Θύρα μα ολόκληρο το Υπόγειο Λονδίνο.

Το μυθιστόρημα του διάσημου συγγραφέα Neil Gaiman, δημιουργού του THE SANDMAN, μεταφέρεται σε αυτό το μαγευτικό graphic novel από την πολυβραβευμένη δημιουργική ομάδα του συγγραφέα Mike Carey και του σκιτσογράφου Glenn Fabry και ζωντανεύει με μοναδικό τρόπο τον κόσμο του NEVERWHERE.

Συγγραφείς: Gaiman Neil, Carey Mike
Μετάφραση: Ελένη Σκριτζόβαλη
Σχήμα: 17 x 26
Σελίδες: 224
Ημερομηνία Εκδοσης: 3/3/2009

    0 comments:

    Δημοσίευση σχολίου